Evenementen-planner

Wilt u optimaal genieten en uw beide handen vrij hebben? Geen enkel probleem! Wij nemen u graag de volledige verzorging van uw evenement uit handen.

Uiteraard is het ook mogelijk om slechts een gedeelte van de organistatie uit te besteden. Denk hierbij aan zaken zoals de bediening, catering of ontvangst van uw gasten. Daarnaast kunnen wij ons professionele licht laten schijnen over uw ideeën en planning.

Voor een leek is het lastig te beoordelen wat de mogelijkheden zijn en of bepaalde zaken binnen het budget passen. Een gebrek aan ervaring maakt het plannen van een evenement vaak tot een lastige, tijdrovende klus. Door ons netwerk en uitgebreide ervaring kunnen wij u hier veel tijd en moeite mee besparen. Ook denken wij aan dingen waar u wellicht niet bij stil heeft gestaan, maar die wel heel belangrijk zijn!

Wij stellen naar wens een draaiboek of (gedeeltelijke) offerte voor u op, welke aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Eerlijk en helder, en uiteraard met de ‘finishing touch’ waar Le Roc bekend om staat!

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. 06 142 90 735 Of vul ons contactformulier in: